Uw hypotheek onderhouden?

Le Garage biedt: de APK voor uw hypotheek!

Net als een auto of een motor moet een hypotheek ook onderhouden worden. Daarom is de naam ‘Le Garage’ ook zo toepasselijk: wij sluiten niet alleen hypotheken af, maar verzorgen ook onderhoud, inruil en reparatie. Uw hypotheek is op deze manier altijd perfect toegesneden op de situatie die op dat moment op u van toepassing is.

Als autobezitter moet u periodiek een APK (Algemene Periodieke Keuring) laten uitvoeren aan uw auto. Daarbij wordt vooral gelet op de veiligheid van uw voertuig. Vaak gaat de APK samen met een onderhoudsbeurt. Ook een hypotheek kan tot onveilige situaties leiden (denk aan de ooit zo populaire beleggingshypotheek). Daarom introduceert Hypotheek Adviescentrum Le Garage de APK (Advies Periodieke Keuring) voor hypotheken. Elke twee jaar komt u langs voor een gratis onderhoudsgesprek. Tijdens dat gesprek kijken we of uw hypotheek nog past bij uw persoonlijke financiële situatie en of u niet teveel betaalt!

Extra onderhoud

Naast de tweejaarlijkse APK kunnen er nog andere situaties zijn die om onderhoud vragen. Bijvoorbeeld als uw rentevaste periode afloopt of u een deel vervroegd wilt aflossen. Maar ook als er een grote wijziging plaatsvindt in uw persoonlijke of financiële situatie, zoals gezinsuitbreiding, een scheiding, werkloosheid of juist een nieuwe baan of een flinke promotie. Situaties dus met invloed op uw financiële huishouding. U kunt overigens ook met al uw andere vragen over hypotheken terecht bij Eric Bruinsma van Le Garage.

U kunt zich ook opgeven voor onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief met de laatste rente- en marktontwikkelingen!

Contact uw hypotheekadviseur voor een APK onderhoudsgesprek!

Maak een afspraak met Hypotheek Adviescentrum Le Garage en profiteer van alle voordelen en de persoonlijke benadering. Vul het contactformulier in of bel naar telefoonnummer 0800-4445016 (gratis).